5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Duplo Kamyon Vinci 10918

Marka
Stok Kodu : M198513

  Tükendi!  

Lego Duplo Kamyon Vinci 10918

Küçük vinçiniz, bir sonraki kurtarma görevine giderken Blue Crane Truck'a giderken her türlü geliştirme kilometre taşının üstesinden gelecektir!

Bu küçük inşaat aracı, genç zihninizi harekete geçirmek için harika bir ilk LEGO® oyuncağı. Bir kamyon vincinden esinlenen çocuklar için bir öğrenme oyuncak Ayarlanabilir römorkör kancalı itmek için dost Kamyon Vinci, ebeveynlere ve bebeklere sıkıntılı insanlara yardım etmek için bir takım oluşturma yeteneği sunar.

Çocuklar kamyonu acil durum alanına itebilir, daha sonra koniyi yerleştirmek için ince motor becerilerini kullanabilir ve ardından çekme çubuğunu kaldırabilir ve indirebilir. Vinç Kamyonunun pencerelerinde bir erkek ve bir kızı temsil eden süslemelere sahip bu eğlenceli oyuncak, çocuklara hedeflerine ulaşmak için ekip çalışmasının önemini öğretiyor.

Bebekler için eğitici oyuncaklar inşa etmek LEGO® DUPLO® oyunları ile okul öncesi çocuklar ve ebeveynleri gelişim için değerli anları paylaşabilirler. Tek bir hedefle tasarlanan: İhtiyaçlarınız için en iyi oyuncaklar olmak için LEGO DUPLO, çocukları kendilerini öğrenmeye ve ifade etmeye teşvik eden ücretsiz bir oyun dünyasının kapılarını açar.

Yaş: 1+

Parça Sayısı: 7

Ürün Barkodu: 5702016618082 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)