5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Duplo İtfaye Aracı 10917

Marka
Stok Kodu : M198512

  Tükendi!  

Lego Duplo İtfaye Aracı 10917

Bebekler bir sonraki heyecan verici görevleri için kırmızı İtfaiye Aracı'na giderler! Bu popüler, yapımı kolay çocuk oyuncağı, bebeklerin gelişimlerinin ilk kilometre taşlarını aşmasına yardımcı olan eğlenceli bir oyun deneyimi sunar.

Bir itfaiye aracı esinlenerek çocuklar için bir öğrenme oyuncak Itfaiye aracı itmek için güzel bir araç ile her türlü heyecan verici ve yaratıcı kurtarma misyonları birlikte yorumlayın. Kırmızı kamyon kolayca sürülür ve acil servise tam hızda sürüldüğünde bebeklerin kontrolünü eline alır.

Çocuğunuz merdivenleri yerleştirirken, tırmanırken ve inerken ince motor becerilerini geliştirecektir. Bir itfaiyeci ve kamyondaki bir pompa ile, bu eğlenceli oyuncak çocuklara hedeflerine ulaşmak için ekip çalışmasının önemini öğretir.

LEGO® DUPLO® geliştirme oyuncakları LEGO DUPLO oyunları ebeveynlerin ve bebeklerin en önemli gelişim kilometre taşlarını paylaşmasını sağlar. Tek bir amaç ile tasarlanan: bebeklerin ihtiyaçları için en iyi oyuncaklar olmak için, çocukların öğrenmelerini geliştirmek ve kendilerini ifade etmelerine yardımcı olmak için sınırsız oynamaya karşı dayanılmaz bir fırsat sunarlar.

Yaş: 1+

Parça Sayısı: 6

 

Ürün Barkodu: 5702016618075 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)