5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Duplo İlk Organik Bahçe 10984

Marka
Stok Kodu : ND0428
%10
1.400,00 TL 1.260,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Duplo İlk Organik Bahçe 10984

Lego Duplo İlk Organik Bahçe (10984) oyuncak setiyle küçük öğrencinizi doğayla kaynaştırın. Bu set, anne-babaların bahçede neler yetiştiği hakkında sohbetler başlatmasına yardımcı olacak özelliklerle doludur ve çocukları ekosistem kavramıyla tanıştırır.

Küçük parmakların keşfedebileceği oyuncak domates, havuç ve karpuzun yanı sıra ağaçlar, çiçekler, vahşi hayvanlar ve hava durumu yapım parçaları gibi pek çok şey var. Oyun zamanı bittiğinde her şey düzenli bir şekilde Lego Duplo yapım parçası kutusunda toplanır. Çocukların öğrenmesini geliştiren oyuncaklar Lego Duplo İlk setleri, yaratıcı, eğlenceli öğrenme için sınırsız fırsatlar sunar.

Bu uygulamalı set, küçük çocukların ince motor becerilerini geliştirmeye yardımcı olan renkli üst üste dizme parçalarıyla çocuklara sebzelerin ve meyvelerin nasıl yetiştiğini öğretir. Bitkiler, çocukların kendilerini ifade becerilerini geliştirmek için sevimli yüzlere sahiptir ve bu sevimli yiyecek figürleri seti ile sonsuz yaratıcı eğlencenin tadını çıkarırken çeşitliliği tanımalarına yardımcı olur.

 

Parça sayısı: 40