5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Duplo Disney Minnienin Evi ve Kafe 10942

Marka
Stok Kodu : S28023

  Tükendi!  

Lego Duplo Disney Minnienin Evi ve Kafe 10942

Minnie Fare ve Ördek Daisy’nin küçük hayranları, bu kullanışlı ev ve kafe oyun setiyle Disney büyüsünü paylaşabilir.

Sınırsız hikayeleri ve eğlenerek öğrenmeyi teşvik eden eğlenceli özellikler ve muhteşem aksesuarlarla dolup taşıyor.

Minnie ve Daisy ile çay içip waffle yerken, çiçeklerin bakımını yaparken veya pijama partisi planlarken eğlence hiç bitmez.

Lego Duplo Disney Minnie’nin Evi ve Kafe, Disney seven okul öncesi yaştaki çocuklar için aksesuarlarla dolu, bebek evi stilinde bir oyun setidir.

Minnie Fare ve Ördek Daisy figürleri ile birlikte, yemek pişirme, yemek yeme, uyuma ve bahçe bakımı gibi yaratıcı rol oyunlarını harekete geçirecek çeşitli aksesuarlara sahip parçalarla yapılan bir ev ve kafe içerir.

Okul öncesi yaştaki çocuklar Lego Duplo figürleriyle etkileşime girip çeşitli sürükleyici, açık uçlu rol oyunlarının keyfini çıkarırken sosyal, duygusal ve ince motor becerileri gelişir.

Fiziksel, yaratıcı model yapımını Disney büyüsüyle birleştiren bu oyun seti, 2 yaş ve üzeri çocuklar için büyüleyici bir evcilik oyunu ortamı oluşturur.

Kapkekler, wafflelar, çaydanlık, sulama kabı, süpürge, ekmek ve mikser gibi çok sayıda aksesuar, bir arkadaşla kahvaltı keyfi yapmak ya da çiçekleri sulamak gibi eğlenceli hikayelere esin kaynağı olur.

Parça Sayısı: 91