5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Dots Hogwarts Aksesuar Paketi 41808

Marka
Stok Kodu : ND0413
380,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Dots Hogwarts Aksesuar Paketi 41808

Harry Potter hayranları ve çocuklar için eğlenceli bir set mi istiyorsunuz? Onlara bu Lego Dots Hogwarts Aksesuar Paketi’ni (41808) verin, tutkularını herkese göstersinler! Bu sette çift sıralı bir bileklik, dikilebilir kare parça, dikdörtgen çanta süsü, Harry Potter şimşek yara izi çanta süsü, anahtarlık ve anahtar dahil 4 farklı Dots tuvali bulunur.

Farklı şekil ve renklerde parçalar, charmlar, charm tutucular ve (toplam 16 tasarım içinden) rastgele 10 adet baskılı parça içerir. Çocuklar, Harry Potter ya da en sevdikleri Hogwarts Binası’na sevgilerini göstermek için sınırsız tasarımlar yapabilir ya da gerçekten kendilerini ifade edebilirler.

Çoklu tasarım eğlencesi paketi Dots setleri, farklı setleri yaparken ve süslerken çocukları Lego oyununun neşesiyle tanıştırır. Bu kullanışlı ve takılabilir eşya koleksiyonuyla ve bir sürü yaratıcılığı teşvik eden renkli Dots parçalarıyla her şey yapılabilir çünkü sihir ve kontrol, çocukların hayal gücündedir. Dots setleri olasılıklarla doludur ve yaratıcı çocuklar için eğlenceli, beklenmedik bir ödül olacaktır.

 

Parça sayısı: 234