5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Disney Princess Külkedisi Kalesi 43178

Marka
Stok Kodu : M198508

  Tükendi!  

Lego Disney Princess Külkedisi Kalesi 43178

Küçük olanlar, yaratıcı ve yorumlayıcı becerilerini bir Disney Prensesi ve evcil hayvanları ile, kuleleri olan bir cephesi ve balon, koltuk ve bir köşk içeren Cinderella Kalesi'nde (43178) yer alan LEGO® l Disney Fiesta'da gösterebilirler kek standı. 4+ hoş geldiniz! Bu fantastik çocuk oyuncağı, okul öncesi çocuklara ve çocukların LEGO tuğlalarıyla inşa etmeyi öğrenmelerine yardımcı olur.

Set, montajı kolaylaştıran hızlı bir inşaat tabanı içeriyor ve adım adım kılavuz, ilk kez inşaatçıların bile modelleri kendileri oluşturmasına ve kendine güvenlerini güçlendirmesine yardımcı olacak. Daha fazla eğlence dozu eklemek için LEGO Life interaktif inşaat uygulamasını ücretsiz indirin ve Talimat ARTI deneyiminin keyfini çıkarın, yakınlaştırma ve çevirme işlevleriyle.

Sevimli karakterler ve aksesuarlar ile mükemmel bir oyun deneyimi.Oyun, küçüklerin hemen oynamaya başlaması için Disney Princess Cinderella mini karakteri ve Disney tarzı LEGO hayvan figürleri (Lucifer, Bruno ve bir fare) içerir. Hayvanlar için parti şapkaları gibi komik aksesuarlar, kendi eğlence ve macera dünyanızı keşfetmek için hayal gücünüzü harekete geçirmeye yardımcı olur.

Yaş: 4+

Parça Sayısı: 168

 

Ürün Barkodu: 5702016618648 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)