5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Disney Princess Hikayeler ve Mulan 43174

Marka
Stok Kodu : M198504

  Tükendi!  

Lego Disney Princess Hikayeler ve Mulan 43174

Disney Mulán hayranları, benzersiz LEGO® set l Disney Hikayeleri ve Hikayeleri: Mulán'da (43174) onur ve macera bekliyor.

Bu oyun 2 sahne ile açılan özelleştirilebilir bir kitaptan oluşur: dönen bir eğitim kukla ile bir kış eğitim kampı ve bir erik ağacı ile bir bahçe; Ayrıca kitabı süslemek için 2 sayfa çıkartma içerir.

Duygular, eğlenceli ve take-away oyunu Küçük olanlar bu taşınabilir oyunu inşa etmek ve yaratıcı hikayeleri yorumlamak için oynarken eğlenmek seveceksiniz. Sadece onunla oynayabilir veya yaratıcı oyun seçeneklerini titreştirmek için diğer LEGO l Disney setleriyle birleştirebilirler.

Ayrıca herhangi bir genç Disney Mulán hayranı için harika bir Noel veya doğum günü hediyesi. Oyunun akışını sağlayacak ünlü karakterler ve sahneler Bu yaratıcı Disney hediye seti 3 detaylı mikro karakter (Disney Princess Princess Mulán ve Li Shang'ın 2 versiyonu) ve Disney Khan, at tarzında bir LEGO figürünün yanı sıra Kriket görüntüsü.

Yaratıcılık ve hayal güçlerini ateşlemek için tasarlanan sahneler gibi küçüklerin de hemen oynamaya başlamasını sağlayacaklar.

Yaş: 5+

Parça Sayısı: 124

Ürün Barkodu: 5702016618600 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)