5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Disney Princess Hikayeler Bella 43177

Marka
Stok Kodu : M198507

  Tükendi!  

Lego Disney Princess Hikayeler Bella 43177

"Güzel ve Çirkin" hayranları büyüleyici LEGO® set l Disney Hikayeleri ve Hikayeleri: Bella (43177) ile harika duygular bekliyorlar.

Bu inşa edilebilir oyuncak, canavarın merkezinde, bir tarafında kalenin dış tarafında ve diğer tarafında iç kısım bulunan bir kitaptan oluşur; Kitabı kişiselleştirmek için 2 sayfa çıkartma içerir. Eğlenceli ve tamamen taşınabilir duygular Çocuklar bu taşınabilir oyunun içerdiği tüm eğlenceli olanakları keşfetmeyi çok seveceklerdir.

Sadece onunla harika anlar geçirebilir veya daha fazla seçeneğin tadını çıkarmak için diğer LEGO l Disney setleriyle birleştirebilirsiniz. Buna ek olarak, Disney Beauty'nin "Beauty and the Beast" adlı genç hayranı için harika bir Noel veya doğum günü hediyesi.

Oyunun akışını sağlayacak ayrıntılı karakterler ve sahneler Bu yaratıcı Disney hediye seti 2 ayrıntılı mikro karakter (Prens Adam'a dönüştürülebilen Disney Prenses Güzellik ve Canavar) ve Disney'in Dolap stilindeki LEGO figürleri, Bayan Potts, Chip ve Din-Don. Çocuklar, tıpkı bu ünlü dünyada hayal güçlerini ateşlemek için yaratılan aksesuarlar gibi hemen eğlenmeye başlayacaklar.

Yaş: 5+

Parça Sayısı: 111

Ürün Barkodu: 5702016618631 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)