5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Disney Princess Hikayeler Ariel 43176

Marka
Stok Kodu : M198506

  Tükendi!  

Lego Disney Princess Hikayeler Ariel 43176

Kızlar büyüleyici LEGO® l Disney Hikayeleri ve Hikayeleri: Ariel (43176) seti ile su altında ve sahilde hayatın nasıl bir şey olduğunu yorumlayabilirler.

Bu inşa edilebilir oyuncak, 2 dünyayla açılan özelleştirilebilir bir kitaptan oluşur: Ariel'in sualtı sarayı, kabuğu, kayması ve farklı boncukları ile yüzeyde bir plaj ve 2 figür için bir tekne; Ayrıca kitabı süslemek için 2 sayfa çıkartma içerir.

Eğlenceli ve tamamen taşınabilir duygular Küçükler, bu taşınabilir oyunla yaratıcı hikayeler tasarlamak için harika zaman geçirecekler. Sadece onunla oynayabilir veya daha fazla seçeneğin tadını çıkarmak için diğer LEGO l Disney setleri ile birleştirebilirsiniz.

Ayrıca, Disney klasiği olan "Küçük Deniz Kızı" nın genç hayranları için harika bir Noel veya doğum günü hediyesi. Oyunun akışını sağlayacak ünlü karakterler ve sahneler Bu yaratıcı Disney hediye seti 3 detaylı mikro karakter (Prenses Ariel ve Prens Eric'in 2 versiyonu) içerir ve ayrıca Sebastian ve Flounder tarafından hazırlanan LEGO Disney tarzı figürleri içerir.

Küçüklerin, tıpkı bu ünlü dünyada hayal güçlerini uyandırmak için yaratılan sahneler gibi hemen oynamaya başlamasını sağlayacaklar.

Yaş: 5+

Parça Sayısı: 105

Ürün Barkodu: 5702016618624 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)