5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Disney Princess Hikayeler Anna ve Elsa 43175

Marka
Stok Kodu : M198505

  Tükendi!  

Lego Disney Princess Hikayeler Anna ve Elsa 43175

Küçük çocuğunuz, özel LEGO® l Disney Hikayeleri ve Öyküleri setiyle Arendelle Kalesi'nde hayatın nasıl olduğunu temsil edebilir: Anna ve Elsa (43175).

Bu oyuncak seti, 2 alanla açılan özelleştirilebilir bir kitap içeriyor: Arendelle kalesinin dış kısmı (bir köprü ve kalenin kendisi, katlanır çatılı) ve kalenin içi (kuyruklu piyano ve bir oyuk ile) ; Ayrıca kitabı süslemek için 2 sayfa çıkartma içerir.

Duygular, eğlence ve götürmek için oyun Küçük çocuğunuz bu taşınabilir oyun ile yorumlamak için oynayarak onun tüm yaratıcı becerilerini gösterebilir. Size olduğu gibi harika anlar sunacak ve daha yaratıcı oyun seçeneklerinin tadını çıkarmak için diğer LEGO l Disney setleri ile de birleştirebilirsiniz.

Buna ek olarak, herhangi bir genç Frozen II hayranı için harika bir Noel veya doğum günü hediyesi, Disney filmi. Oyunun akışını sağlayacak ünlü karakterler ve sahneler Bu yaratıcı Disney hediyesi 3 detaylı mikro karakter içeriyor:

Disney Prenses Elsa, Anna ve Kristoff; Ayrıca Olaf'tan Disney tarzı bir LEGO figürü içerir. Küçüklerin, tıpkı bu ünlü dünyada hayal güçlerini uyandırmak için yaratılmış farklı alanlar gibi hemen oynamaya başlamasını sağlayacaklar.

Yaş: 5+

Parça Sayısı: 133

Ürün Barkodu: 5702016618617 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)