5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Disney Prensesin Büyülü Yolculuğu 43216

Marka
Stok Kodu : MM19754093

  Tükendi!  

Lego Disney Prensesin Büyülü Yolculuğu 43216

6 yaş ve üzeri çocuklar ve Disney Alaaddin, Sindirella ve Rapunzel hayranları; 3 inşa edilebilen seyahat aracı, küçük bir oturma odası modeli, 3 LEGO mini bebek figürü ve 2 LEGO hayvan figürü içeren bu LEGO® ǀ Disney Prensesin Büyülü Yolculuğu (43216) setinden ilham alacak.

Çocuklar modeli yaparken LEGO Builder uygulamasıyla kolay ve sezgisel bir yapım macerasının keyfini çıkarabilir. Burada modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırıp döndürebilir, setleri kaydedebilir ve ilerlemelerini takip edebilirler.

Seyahat ve eğlence tutkusu

Bu Disney Prensesi modelleri çocukların öz güvenini geliştirmeye yardımcı olur, ayrıca sevilen karakterlerle kendi hikayelerini canlandırırken hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını harekete geçirir. Bu set grup oyunları için harikadır ve oyunu daha da genişletmek için diğer LEGO ǀ Disney setlerine (ayrı satılır) eklenebilir.

İkonik karakterler koleksiyonu

Bu set, Disney Sindirella, Yasemin ve Rapunzel ile oyunları teşvik eder, her yaştan Disney hayranlarının yapmayı ve keşfetmeyi seveceği eğlenceli bir hediye deneyimidir.

Parça Sayısı: 320