5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Disney Aurora’nın Şatosu 43211

4+ seti, eğlenceli bir oyun deneyimiyle çocukların öz güvenini geliştirmeye yardımcı olur
Marka
Stok Kodu : MM19754091
1.500,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Disney Aurora’nın Şatosu 43211

Bu LEGO® ǀ Disney Aurora’nın Şatosu (43211) yapım setiyle 4 yaş ve üzeri küçük çocuklara hitap edin ve yapım becerilerini geliştirin. Kaydıraklı ve merdivenli bir şato, 3 LEGO mini bebek figürü ve 2 küçük model içerir. LEGO Builder uygulamasıyla daha da küçük model severlere kolay ve sezgisel bir yapım macerası sunun. Burada modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırabilir ve döndürebilir, setleri kaydedebilir ve ilerlemelerini takip edebilirler.

Yapın, oynayın, hayal edin, gelişin

Bu 4+ seti, eğlenceli bir oyun deneyimiyle çocukların öz güvenini geliştirmeye yardımcı olur. Yardımcı Başlangıç Yapım Parçaları, miniklere modelleri için sağlam bir zemin sunar. Her bir yapım parçası poşetinde bir karakter bulunur, böylece çocuklar istedikleri zaman oyuna başlayabilir ve setin tümünü daha sonra tamamlayabilir.

Aile boyu ilgi çekici eğlence

4+ setleri, yetişkinlerin eğlenceyi çocuklarla paylaşmasının harika bir yoludur. Yetişkinler de LEGO yapım oyuncaklarıyla yeni tanışıyorlarsa merak etmeyin, çocuklar kontrolü ele alabilir çünkü bu set, okumayı yeni öğrenmeye başlayanların ilerlemeyi takip etmesini kolaylaştırmak için resimli talimatlar da içerir.

Parça Sayısı: 187