5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Creator Viking Gemisi ve Midgard Yılanı 31132

9 Yaş ve Üzeri için Gemi ve Kurt İçeren Oyuncak Yapım Seti
Marka
Stok Kodu : MM19754089

  Tükendi!  

Lego Creator Viking Gemisi ve Midgard Yılanı 31132

9 yaş ve üzeri çocuklar, bu LEGO® Creator 3’ü 1 arada Viking Gemisi ve Midgard Yılanı (31132) yapım setiyle nefes kesen aksiyonlu oyunlar oynayabilir. 8 kalkan, bir mancınıklı mermi atıcı, parçalarla yapılan bir inek ve parçalarla yapılan 2 kuzgunun bulunduğu geleneksel bir Viking Gemisi modeliyle birlikte çocukların eğlenceli sahneleri canlandırması için hareketli bir Midgard deniz yılanı içerir.

3’ü 1 arada oyuncaklar, harika hayali oyunlara ilham verir

LEGO hayranları, bu aksiyon dolu 3’ü 1 arada setle 3 farklı Viking oyuncağı yapmaktan heyecan duyacak. Midgard Yılanlı bir Viking Gemisi, ejderhalı bir Viking Evi ve gizli mücevherli bir ağacın yanına parçalarla yapılan bir inek veya Fenris kurdu yapabilirler. Her model, 4 Viking minifigürü içerir.

Çocuklar 3’ü 1 arada yaratıcı eğlencenin keyfini çıkarır

LEGO Creator 3’ü 1 Arada, her sette yapabilecekleri 3 farklı modelle çocuklara saatlerce eğlenmeleri için gerekli her şeyi verir! Her detaylı model bozulup, hayal edebilecekleri her şeye dönüştürülebilir. Gemiler, evler ve denizaltılar dahil inanılmaz 3’ü 1 arada setlerden seçim yapın.

3 Viking oyuncağı 1 sette – Çocuklar bir Viking Gemisi, bir Viking Evi ve bir Fenris kurdu içeren bu LEGO® Creator 3’ü 1 Arada Viking Gemisi ve Midgard Yılanı (31132) setine bayılacak

Sınırsız oyun seçeneği – Çocuklar kendi Viking macerasını seçebilir: Korkunç bir yılanla savaşan bir Viking Gemisi, ejderhalı bir Viking evi ya da 4 Viking ile çarpışan bir İskandinav kurdu

Parça Sayısı: 1192