5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Creator Dönme Dolap 31119

Marka
Stok Kodu : S28374

  Tükendi!  

Lego Creator Dönme Dolap 31119

Çocuklar bu son derece detaylı LEGO Creator 3’ü 1 arada Dönme Dolap (31119) ile lunaparkta eğlence dolu bir günün keyfini çıkarabilir.

Bu oyuncak yapım setinde 8 gondollu Dönme Dolap, bilet gişesi, balon hayvanlı bir balon arabası, 5 minifigür ve parçalarla yapılan köpek bulunur.Muhteşem oyuncaklar çocukların ilgilerini uyandırır.

Çocuklar bu süper havalı LEGO Creator 3’ü 1 arada setle 3 farklı lunapark oyuncağı yaparken eğlence hiç bitmez.

Dönme Dolabı birleştirebilirler, sonra çarpışan araba oyun setine ya da büyük bir gondola dönüştürebilirler ya da yapım parçalarını kullanarak yepyeni bir şey yapabilirler.

Yaratıcı oyunlar için havalı oyuncaklarLEGO Creator 3’ü 1 arada setler, her kutuda 3 modelle çocukların yaratıcı yanlarını keşfetmesini sağlar! Her model, çocuklar istediği zaman yeni bir şeye dönüşebildiği için oyun olasılıkları asla bitmez. Arabalar, hayvanlar ve uzay roketleri içeren inanılmaz 3’ü 1 arada setler arasından seçim yapın.

• LEGO Creator 3’ü 1 arada Dönme Dolap (31119) lunapark oyuncak seti, bir dönme dolap, bir çarpışan araba ve bir gondol olmak üzere bir arada 3 modelle çocukların yaratıcılığını harekete geçirir.

• Bu LEGO seti, çocukların lunaparkta heyecan dolu bir gün geçirmeleri için anne, baba, çocuk ve 2 lunapark çalışanı olmak üzere 5 minifigür içerir.

• Minifigürlerin oturabileceği 8 gondollu dönen dönme dolap, bilet gişesi, balon hayvanlı balon arabası ve parçalarla yapılan bir köpek bulunur.

• Çarpışan araba oyuncağında 3 araba ve anons mikrofonlu bir bilet gişesi; gondolun yanında pençeli makine ve sakız makinesi bulunur.

• Bu 1002 parçalı LEGO Creator 3’ü 1 arada oyuncak seti, 9 yaş ve üzeri çocuklar anne babalarıyla ya da bir yetişkinle birlikte yaparken çok güzel yakınlaştırıcı bir deneyim sunar.

• Yüksekliği 27 cm, derinliği 16 cm ve genişliği 26 cm olan Dönme Dolap, oyun aralarında çocuk odasında sergilendiğinde çok etkileyici durur.

• Uzay Mekiği Macerası (31117) ve Ortaçağ Kalesi (31120) dahil 2021’de yeni çıkan diğer harika LEGO Creator 3’ü 1 arada setlerine de göz atın.

• LEGO Creator 3’ü 1 arada setleri, çocuklar her kutudaki 3 farklı modelle ilgili hızlı hikayeler geliştirirken, inanılmaz oyunların keyfini çıkarmalarına olanak tanır.

• 1958’den beri LEGO yapım parçaları, her seferinde tutarlı bir şekilde takılıp çıkarılabilmeleri için kaliteli malzemelerden üretilmektedir.

• LEGO yapım parçaları, katı global güvenlik standartlarına uygundur.

Parça Sayısı: 1002