5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Creator Ateş Ejderi 31102

Marka
Stok Kodu : M198534

  Tükendi!  

Lego Creator Ateş Ejderi 31102

LEGO® Creator 3'ü 1 arada Yangın Ejderhası (31102) seti ile çocukların harika yaratıklara olan sevgisini ve yaratıcılıklarını artırın. Çocuklar, bu baş, çene, bacaklar, kuyruk, kanatlar ve pençeleri olan bu korkunç, ateş püskürten ejderha oyuncağı ve çeşitli unsurlarla açılan bir hazine sandığı ile oynamayı sever.

Oluştur ve oyna özgürlüğü Çocuklar, bu LEGO Creator 3'ü 1 arada setiyle 1 farklı 3 farklı inşa ve oyna deneyiminin keyfine ve eğlencesine kavuşuyor. Bir ateş ejderi inşa edebilir ve sonra onu uzuvlar, baş ve çene, kılıç ve pençeleri olan bir Akrep olan kılıç dişli bir kaplana yeniden inşa edebilir veya tamamen yeni bir şey hayal edebilirler.

Bu bina oyuncağı yaratıcı oyunu teşvik eder ve çocuklar için harika bir hediye yapar. Fantezi ve gerçekliğe dayanan tanınmış modeller LEGO Creator 3in1 setleri, harika detaylara sahip çocuk oyuncakları sunar, farklı tutku puanları dokunun ve yaratıcı oyun kıvılcım. Modeller, her yaştan çocukta yaratıcılığı artırmaya yardımcı olurken sonsuz bina ve oyun fırsatları sunar.

Yaş: 7+

Parça Sayısı: 234
 

Ürün Barkodu: 5702016616286 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)