5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Creator 3’ü 1 Arada Ortaçağ Kalesi 31120

Çocuklar bu güzel detaylarla dolu LEGO® Creator 3’ü 1 arada Ortaçağ Kalesi ile geçmişe yolculuk yapmaya bayılacak.
Marka
Stok Kodu : S30553

  Tükendi!  

Lego Creator 3’ü 1 Arada Ortaçağ Kalesi 31120

Çocuklar bu güzel detaylarla dolu LEGO® Creator 3’ü 1 arada Ortaçağ Kalesi (31120) ile geçmişe yolculuk yapmaya bayılacak. Sürükleyici hikayeler oluşturmak için gereken her şey var: açılan kapısı, su değirmeni, hapishanesi, kral odası olan 2 katlı oyuncak Kale, 3 minifigür, oyuncak ejderha, 3 tavuk ve bir fare. Menteşeler sayesinde kalenin arkası da açılabiliyor.

3’ü 1 arada muhteşem oyuncaklar çocukların ilgisini uyandırır

Yaratıcı çocuklar, bu LEGO Creator 3’ü 1 arada setle 3 farklı model yapma şansına sahip olur. Ortaçağ Kalesi ile başlayabilirler, daha sonra mancınıklı bir kale kulesine ya da su değirmeni, kulesi ve hapishanesi olan hareketli bir pazara dönüştürebilirler.

Çocukların hayal güçlerini harekete geçiren şahane bir hediye

LEGO Creator 3’ü 1 arada oyuncaklar, her kutuda 3 farklı modelle çocuklara yaratıcı oyunlar sunar! Her model yepyeni bir şeye dönüştürülebildiği için olasılıklar sınırsızdır. Timsahlar, lunaparklar ve roketler içeren harika 3’ü 1 arada setler arasından seçim yapın.

LEGO® Creator 3’ü 1 arada Ortaçağ Kalesi (31120) yapım seti, 1 arada 3 modelle yaratıcı çocukları büyüleyecek: bir Ortaçağ Kalesi, kale kulesi ve ortaçağ pazarı.

Bu ortaçağ oyuncak seti ayrıca çocukların cesur maceralarına daha da eğlence katmak için bir demirci ve etkileyici silahlarıyla 2 ortaçağ muhafızı olmak üzere 3 minifigür içerir.

Kale 2 katlıdır ve arkadaki menteşeleri sayesinde farklı oyun seçenekleri için arkası açılabilir. Ayrıca açılan bir kapı, demirci, su değirmeni, kral odası ve hapishane bulunur.

Kale kulesinin yanında çalışan bir oyuncak mancınık, ortaçağ pazarında su değirmeni, muhafız kulesi ve hapishane bulunur.

1426 parçalı bu LEGO® Creator 3’ü 1 arada oyuncak Kale seti, 9 yaş ve üzeri yaratıcı çocuklar için tatmin edici bir yapım görevi, harika bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir.

Bu oyuncak Kale, 26 cm yüksekliği, 31 cm genişliği ve 28 cm derinliğiyle oynamak veya çocuk odasında gururla sergilemek için ideal boyuttadır.

2021’de yeni çıkan diğer LEGO® Creator 3’ü 1 arada setlerine de göz atın: Uzay Mekiği Macerası (31117) ve Dönme Dolap (31119).

3 kutu birden satın alıp 3 farklı model birbirine takılarak göz alıcı bir mega kale oluşturulabilir.

Altmış yılı aşkın süredir LEGO® yapım parçaları, her seferinde tutarlı bir şekilde takılıp çıkarılabilmeleri için kaliteli malzemelerden üretilmektedir.

LEGO® yapım parçaları, katı global güvenlik standartlarına uygundur.

Parça Sayısı: 1426