5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Classic Yaratıcı Mavi Tuğlalar 11006

Marka
Stok Kodu : M198527

  Tükendi!  

Lego Classic Yaratıcı Mavi Tuğlalar 11006

Fikirler ve ilhamlarla dolu, çocuklar için heyecan verici mavi LEGO® tuğla karışımı. Çocuklar inşa ettikçe, oynadıkça ve tekrar inşa ettikçe, bu zamansız bina oyuncağı yaratıcı potansiyeli ortaya çıkarır ve ömür boyu süren gelişimsel faydalar sağlar.

LEGO tuğla başlangıç ​​seti ile yaratıcı bina Kickstart 4 yaş ve üstü çocuklar, kurulumu kolay 3 LEGO oyuncakla oynamayı çok sevecek. Basit talimatlar ve eğlenceli özellikler, yaratıcı oyunu hemen başlatır.

Büyük yuvarlak gözleri ve su sıçanı olan mavi bir balina oyuncağı, döner tekerlekli bir tren oyuncağı ve hareketli kolları olan bir mini robot oyuncağı var. Yaratıcı eğlence, çocukları modellerini değiştirmek için tuğlaları karıştırdıkça devam eder - daha sonra kendi yaratıcı sonsuz yaratımlarını ürettikçe fırlar.

Çocuklar için LEGO tuğlalarıyla değerli beceriler geliştirin LEGO Classic setleri çocukların ellerine açık uçlu oyun ve kendini ifade eder. Ve inşa ettikçe, yarattıklarında ve hayal ettiklerinde, gelecekteki mutluluğu ve başarıyı destekleyen beceriler geliştirirler.

Yaş: 4+

Parça Sayısı: 52

Ürün Barkodu: 5702016616576 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)