5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Classic Mavi Plaka 11025

Marka
Stok Kodu : S30944
280,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Classic Mavi Plaka 11025

LEGO Classic Mavi Plaka ile yaratıcı oyunlara zemin hazırlayın. 25 cm kare büyüklüğündeki bu kaliteli oyuncak yapım plakası, çocuklara üzerinde modeller yapabilecekleri, oynayabilecekleri ve sergileyebilecekleri, 32x32 çıkıntılı geniş bir LEGO zemini sunar.

Hayal gücünün çiçek açtığı bir arazi; Güneşli yüzme havuzlu sahillerden, açık denizlere yelken açmış gemilere kadar sınırsız yapım olasılıklarıyla LEGO severlere ilham verin!

Üstelik bu kaliteli plaka, LEGO yapım parçalarını her açıdan tutabilecek kadar sıkı kavrar, hatta baş aşağı bile tutabilirsiniz! Böylece yapım durduğunda, sıkıca kavraması sayesinde çocuklar eserlerini bozmadan taşıyıp sergileyebilir.

Çocukların temel yaşam becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur; LEGO Classic setleri, kendini ifadeyi ve açık uçlu oyunları çocukların ellerine verir.

Modeller yaparken ve hayal ederken, serbest düşünme ve problem çözme becerileri sürekli gelişir!

Bu 32x32 çıkıntılı mavi plaka, yaratıcı olasılıklarla dolu bir dünyanın kapılarını açar. Büyüleyici bir sahil kasabasından güneşli bir yüzme havuzuna veya açık denizlerde bir gemiye kadar bu mavi plaka, çocuklara hayal edebildikleri her şeyi üzerine inşa edebilecekleri sağlar.