5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Classic Beyaz Taban Plakası 11010

Marka
Stok Kodu : M198530

  Tükendi!  

Lego Classic Beyaz Taban Plakası 11010

Daha önce hiç bu kadar büyük bir beyaz LEGO® taban plakası mevcut değildi! 10 cm (25 cm) kareden fazla olan bu parlak beyaz bina oyuncağı, çocuklara inşa edilebilecek, oynanacak ve sergilenecek geniş bir 32x32 saplı LEGO manzara sunuyor.

Daha büyük, daha iyi, daha parlak, daha beyaz! Donmuş göllerden karlı dağlara, güneşli kumsallara ve uzay gemilerine kadar göz kamaştırıcı bina olanakları sunan LEGO inşaatçılarına ilham verin! Tabanın dibinde olması gerektiğini kim söylüyor?

Bu kaliteli taban plakası, bina tuğlalarını baş aşağı bile olsa (çocukların süper kahraman maceraları için harika!) Her açıdan tutmak için yeterli kavrama özelliğine sahiptir, ancak bunları minimum çaba ile serbest bırakır.

Bina durduğunda, sağlam taban plakası çocuklara serin yaratımlarını taşımak ve sergilemek için sorunsuz bir yol sunar. Yaşam boyu beceriler geliştiren açık uçlu oyuncaklar LEGO Classic setleri kendini ifade eder ve açık uçlu oyunu çocukların ellerine bırakır. Ve inşa ettikleri, yarattıkları ve hayal ettikleri için, özgür düşünme ve problem çözme becerileri büyümeye devam ediyor!

Yaş: 4+

Parça Sayısı: 1

Ürün Barkodu: 5702016616613 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)