5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Classic Beyaz Plaka 11026

Marka
Stok Kodu : S30945

  Tükendi!  

Lego Classic Beyaz Plaka 11026

LEGO Classic Beyaz Plaka ile açık uçlu yaratıcı oyunlara zemin hazırlayın. 25 cm kare büyüklüğündeki bu parlak beyaz yapım oyuncağı, çocuklara üzerinde modeller yapabilecekleri, oynayabilecekleri ve sergileyebilecekleri, 32x32 çıkıntılı geniş bir LEGO zemini sunar.

Hayal gücü geniş çocuklara yer var! Donmuş göllerden kutup manzaralarına, güneşli kayak yamaçlarından kış harikalar diyarına kadar baş döndürücü yapım olasılıklarıyla LEGO severlere ilham verin. Kim demiş plaka alta olacak diye? Bu kaliteli plaka, LEGO yapım parçalarını her açıdan tutabilecek kadar sıkı kavrar, hatta baş aşağı bile tutabilirsiniz! Yapım durduğunda, sıkıca kavraması sayesinde çocuklar eserlerini bozmadan taşıyıp sergileyebilir.

Yaşam boyu kullanılacak beceriler kazandıran açık uçlu oyun LEGO Classic setleri, kendini ifadeyi ve açık uçlu oyunları çocukların ellerine verir. Modeller yaparken ve hayal ederken, serbest düşünme ve problem çözme becerileri sürekli gelişir!

Bu 32x32 çıkıntılı beyaz plaka, karlı kış diyarlarından güneşli dağlarda kayak pistlerine ve heyecan verici kutup hayvanlarının olduğu buzla kaplı arazilere kadar göz kamaştırıcı bir yaratıcı olasılıklar dünyasına zemin hazırlar. Yaratıcı yapım durduğunda, sağlam kavrayıcı yüzey çocukların harika eserlerini taşımaları ve sergilemeleri için güvenli bir yol sunar.