5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City Yol Zeminleri 60304

Marka
Stok Kodu : S24558

  Tükendi!  

Lego City Yol Zeminleri 60304

Bu LEGO® City Yol Zeminleri (60304) yapım seti, karanlıkta parlayan oyuncak sokak lambaları, trafik ışıkları, yol levhaları, trafik şeridi işaretleri, hız tümsekleri, yaya geçidi, ağaçlar ve yeşil bitkilerle çocukların yaratıcı oyunlarına gerçekçi bir arka plan katar.

Çocuklar Yol Zeminlerini istedikleri gibi yerleştirebilir, bunların etrafında bir şehir inşa edebilir ve diğer LEGO Yol Zeminli yapım setlerine bağlayarak şehirlerini genişletebilir!

Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan Instructions Plus dahildir.

Bu interaktif yapım rehberi, yakınlaştırma ve döndürme araçları sayesinde kısa sürede genç LEGO yapıcıları usta yapıcılara dönüştürür.

Erkek ve kız çocuklar için ilham veren oyuncaklar LEGO City yapım setleri; gerçek hayattan olaylara dayalı keyifli, eğlenceli bir oyun deneyimi sunan özelliklerle dolu binaları, gerçekçi oyuncak araçları ve eğlenceli karakterleriyle açık uçlu, yaratıcı rol oyunlarını teşvik eder.

Çocuklar bu LEGO® City Yol Zeminleri (60304) yapım setiyle LEGO oyunlarına gerçekçi bir arka plan ekleyebilir. Muhteşem bir yapım ve oyun deneyimi için mükemmel bir başlangıç noktasıdır.

Kutuda ne var?

Çocuklar trafik şeridi işaretleri, hız tümsekleri ve yaya geçidi olan 5 LEGO® Yol Zeminine, ayrıca karanlıkta parlayan sokak lambalarına, oyuncak trafik ışıklarına, yol levhalarına, ağaçlara ve yeşil bitkilere sahip olacak.

Çocuklar pek çok orijinal detaya sahip gerçekçi bir LEGO® yol düzeni oluşturabilir ve diğer LEGO City Yol Zemini yapım setlerine bağlayarak şehirlerini genişletebilir.

Parça Sayısı: 112

Ürün Barkodu: 5702016912289 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)