5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City Tuning Workshop 60258

Marka
Stok Kodu : M198501

  Tükendi!  

Lego City Tuning Workshop 60258

Eğlenceli oyun LEGO® City Workshop of Tuneo (60258), oyuncak arabaları ve LEGO City'nin başarılı televizyon dizisinin hayranlarını seven çocuklar arasında bir sansasyon yaratacak. Bir tamir atölyesi, bir vinç kamyonu ve hatta pazarlık fiyatlarla satılık güvenilir olmayan arabalara sahip küçük bir bayi içerir. Ama eğlence burada bitmiyor!

Çocuklar ayrıca Tread Octane ve değerli klasik arabaları ve çılgın jet bisikletiyle Harl Hubbs dahil olmak üzere muhteşem araçlarıyla eğlenceli karakterlere sahip olacaklar. Kahramanlarla eğlenceli maceralar yaşamak için ideal bir kombinasyon. Çocuklar için muhteşem inşaat seti Bu oyuncak, küçük LEGO inşaatçınızın gerçek bir inşaat ustabaşı olmasına yardımcı olacak basit inşaat talimatları içerir.

Çocuklar için harika inşaat oyuncakları LEGO City araç oyunları, çocukların tekerleklerine çok hızlı ve komik oyuncakların şaşırtıcı bir kombinasyonu ile iç turbolarını serbest bırakma fırsatı sunar. Maksimum ayrıntılı modellere ve eğlenceli karakterlere sahip bu özellik dolu inşaat setleri, çocuklarda bağımsız ve ücretsiz oyunlara ilham verir ve gerçek hayatı eğlenceli ve heyecan verici bir şekilde yansıtan durumları yeniden yaratmalarına izin verir.

Yaş: 6+

Parça Sayısı: 897

 

Ürün Barkodu: 5702016617924 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)