5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City Spor Araba 60285

Marka
Stok Kodu : S24554

  Tükendi!  

Lego City Spor Araba 60285

Havalı arabaları seven çocuklar, LEGO® City Spor Araba'ya (60285) bayılacak.

Bu araç, aerodinamik gövde, üstü açık sürmek için çıkarılabilir tavan, ayarlanabilir arka spoyler, sportif siyah jantlar, yol tutuşlu lastikler ve minifigür sürücü için detaylı bir kokpit gibi muhteşem tasarım detaylarıyla doludur. Bir parça hayal gücü katın ve otoyola çıkın!

5 yaş ve üstü erkek ve kız çocuklar için bir LEGO ödülü!

Bu LEGO City spor arabanın yapım talimatlarını kutuda bulabilirsiniz.

Ya da akıllı telefonlar ve tabletlere yönelik LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan Instructions Plus'ı indirebilirsiniz.

Bu interaktif yapım rehberi, inanılmaz yakınlaştırma ve döndürme araçları sayesinde kısa sürede acemi LEGO yapıcıları usta yapıcılara dönüştürür.

LEGO City'nin Harika Araçları!

Erkek ve kız çocuklar, LEGO City Harika Araçlar oyun setleriyle her tür gerçekçi makine ve aracı keşfedebilir, yapıp oynarken fiziksel becerilerini ve öz güvenlerini geliştirir.

Hayal gücüne dayalı rol oyunları için ilham verici bir araç olan bu etkileyici spor araba yapım setiyle 5 yaş ve üstü erkek ve kız çocukları LEGO® City’nin heyecan verici dünyasıyla tanıştırın.

Kutuda ne var?

Direksiyonun arkasında sürücü minifigürü için yeri olan, etkileyici LEGO® City Harika Araçlar spor arabayı yapmak için çocukların ihtiyacı olan her şey. Havalı arabaları seven çocuklara ödül.

Göz alıcı kaportası, ayarlanabilir arka spoyleri, yol tutuşlu lastikleriyle sportif siyah jantları ve sete dahil minifigür sürücüsü için koltuğu olan koyu renk camlı detaylı kokpitiyle muhteşem bir tasarım.

Bu LEGO® City Spor Araba (60285) yapım seti, 5 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için harika bir yılbaşı, doğum günü ya da her gün hediyesidir.

Yapıldığında LEGO® City spor arabanın yüksekliği 4 cm, uzunluğu 12 cm, genişliği 5 cm'dir.

Çocukların geniş hayal güçleriyle çalışır. Yapım parçası paketlerini açar açmaz oyunlar hemen başlar.

Parça Sayısı: 89

Ürün Barkodu: 5702016889703 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)