5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City Polis Helikopteri 60275

Marka
Stok Kodu : S24533

  Tükendi!  

Lego City Polis Helikopteri 60275

Rol oyunlarını seven çocuklar, dönen pervaneli sağlam bir helikopter ve havalı bir jet ski içeren bu LEGO® City Polis Helikopteri (60275) oyun setini çok sevecek.

Bitmek bilmeyen yakalama maceraları için polis ve diğer minifigürlerini, kelepçeyi, oyuncak banknotları ve biraz hayal gücünü eklemeniz yeterli.

4 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için yaratıcı eğlence!

Bu dayanıklı 4+ yapım setinde, basit basılı yapım rehberi ile ilk yapım deneyimini yaşayanların bile kendi LEGO oyuncaklarını yapmanın gururunu hissetmesi için özel bir Başlangıç Yapım Parçası bulunur.

Akıllı telefonlar ve tabletler için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasıyla çocuklar, LEGO yapımını gerçekten çocuk oyuncağı haline getiren inanılmaz yakınlaştırma ve döndürme araçlarıyla interaktif bir yapım rehberi olan Instructions PLUS'a erişebilir.

LEGO City'nin muhteşem dünyası!

LEGO City polis setleri, gerçek hayatı eğlenceli ve hayal gücü geniş bir şekilde betimleyen gerçekçi modeller ve eğlenceli karakterlerle heyecan verici bir yapım ve oyun deneyimi sunar.

Bu yapımı kolay Polis Helikopteri (60275) oyun seti, 4 yaş ve üstü erkek ve kız çocukların kendilerini sınırsız yaratıcı oyunlara kaptırabileceği muhteşem LEGO® City evrenine harika bir giriş sunar.

Kutuda ne var? Sağlam bir oyuncak polis helikopteri, jet ski, 2 banknot, ayrıca bir polis memuru ve bir  minifigür var. Sınırsız eğlence için bir tutam hayal gücü eklemeniz yeter!

Oyuncak polis helikopterinin minifigür kokpiti, dönen pervanesi ve yakalanan karakteri koymak için açılan gövdesi bulunur. Çocuklar zanlıyı ve çalıntı banknotları jet skiye takabilir.

Parça Sayısı: 51

Ürün Barkodu: 5702016912180 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)