5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City İtfaiye Jipi 60279

Marka
Stok Kodu : S24534

  Tükendi!  

Lego City İtfaiye Jipi 60279

Bu itfaiye jipi, çocukların gerçekçi yangın söndürme maceralarını oynarken sıradan kahramanlara dönüştüğü heyecan verici LEGO® City dünyasına harika bir giriştir.

Bu LEGO® City İtfaiye Jipi (60279) oyun setiyle çocukların oyunlarına heyecan katın.

İtfaiye jipini sola ve sağa eğerek döndürebilir, önündeki dozer bıçağıyla yanan LEGO kütüklerini uzaklaştırabilir ve yangını söndürmek için su parçaları atabilir. Bir LEGO City itfaiyecisiyle bu yapım oyuncağı gerçekten çocukların hayal güçlerini harekete geçirecek.

Eğlenceli ve yapımı kolay!

Bu itfaiye jipi oyuncağı, hem basılı yapım talimatları hem de akıllı telefonlar ve tabletlere yönelik ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan Instructions Plus'ı içerir.

Bu interaktif yapım rehberi, inanılmaz yakınlaştırma ve döndürme araçları sayesinde kısa sürede acemi LEGO yapıcıları usta yapıcılara dönüştürür

Çocukların yaratıcılığını harekete geçirin!

LEGO City itfaiye setleriyle çocuklar, gerçek hayattan durumları yansıtan açık uçlu maceraların ve aksiyon dolu senaryoların keyfini çıkaracak.

Özelliklerle dolu binalar, gerçekçi araçlar ve eğlenceli karakterler, çocukların yaratıcılığın ve hayal gücünün gelişebileceği bir dünyaya girmesini sağlar.

Parça Sayısı: 87

 

 

Ürün Barkodu: 5702016912043 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)