5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego City Dondurma Kamyonu 60253

Marka
Stok Kodu : M198496

  Tükendi!  

Lego City Dondurma Kamyonu 60253

Fantastik LEGO® City Ice Cream Truck oyunu (60253) ile eğlenirken çocuklar günlük kahramanlar olacaklar.

Büyük koniler ve kutuplar sunarak günü boğulmuş LEGO City vatandaşlarına boğdurun! Kamyonun içinde, dondurma kızının gönderilmesi ve sürülmesi için yeterli alan var; Ayrıca bir kaykay ve dostu köpeği olan bir müşteri içerir.

Eğlenceli ve bağımsız yorumlama oyunu için birden fazla olasılık! Çocuklar için süper eğlenceli inşaat seti Kutuda LEGO City Ice Cream Truck oyuncağının yapım talimatlarını bulacaksınız. Ayrıca, İnternet'e bağlanabilir ve akıllı telefonlar ve tabletler için LEGO Life uygulamasının bir parçası olarak sunulan Talimat PLUS'u indirebilirsiniz.

Bu interaktif inşaat rehberi, Şaşırtıcı yaklaşım, döndürme ve görselleştirme araçlarıyla, en küçük LEGO inşaatçılarını hızlı bir şekilde inşaat ustalarına dönüştürecek. Çocuklar için oyuncaklar LEGO City Büyük Araçlar LEGO City Büyük Araçlar oyunları sayesinde çocuklar en sevdikleri kara, hava ve deniz makinelerini ve araçlarını yakından keşfedebilirler.

Bu son derece gerçekçi inşaat oyuncakları, gerçek hayatı eğlenceli ve heyecan verici bir şekilde yansıtan yaratıcı oyuna ilham veriyor.

Yaş: 5+

Parça Sayısı: 200

Ürün Barkodu: 5702016617870 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)