5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Clementoni Mekanik Laboratuvarı Uçan Ejderha Oyun Seti 64327

Stok Kodu : E1176
%15
750,00 TL 637,50 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Clementoni Mekanik Laboratuvarı Uçan Ejderha Oyun Seti 64327

Kanatlarını açıp uçmak isteyen zincirlenmiş bir ejderha ile oluşturulmayı bekleyen bir optik yanılsama. Gerilimin etkisi ejderhaya havada asılı kalmış görünümü verecek.

Çocukların olası çözümler ve oyun senaryoları yaratıp geliştirirken keyifli vakit geçireceği harika bir oyun deneyimi.

Çeşitli parçaları bir araya getiren çocuklar düşündükleri hangi senaryonun gerçekleştiğini kontrol edebilir, fikirlerini gerçeğe dönüştürebilir ve kavramlara kendi elleriyle şekil verebilirler.

Çocukların bayıldıkları ejderhalarını oluşturdukları ve fantastik bir dünya yarattıkları, aynı zamanda da internette popülerleşen “gerilim bütünlüğü” yapısal ilkesini keşfettikleri bir model oyunudur.

Oyundaki ve kılavuzdaki (Uygulamada da var) adımları uygulayan çocuklar, her bir göz yanılmasının arkasında, anlaşılmayı ve keşfedilmeyi bekleyen bir bilimsel ilke olduğunu deneyimle öğrenirler.

Çocuklar, ejderhanın yerinde durmasını sağlayan zincirleri bağladıklarında ejderhaya havada asılı duruyormuş görünümü veren gerilimin yarattığı etkiyi ve sağladığı yapısal bütünlüğü fark ederler.

Gerilim bütünlüğü ilkesi, modeli oluşturmanın temel bir parçasıdır ve çocuklar kavramlar geliştirmeye ve ağzı açık bırakan sonuçlar elde etmeleri için fikirlerini doğrulamaya teşvik edilir.

Kutu Ölçüsü: 40 x 6,5 x 28 cm

Parça Sayısı: 220+