5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Aquabeads Çantalı Başlangıç Seti 31912

Marka
Stok Kodu : PT96

  Tükendi!  

Aquabeads Çantalı Başlangıç Seti 31912

Aquabeads Çantalı Başlangıç Seti ile tasarımlarını hayata geçir!

Sevimli canlılar ve yiyeceklerden ilham alan bu set ile birlikte yaratıcılığını en keyifli oyun haline getir! Birbirinden güzel figürleri tasarlamak için şablonlardan yardım alabilirsin. Üstelik başlangıç seti içerisinde istediğin kadar tasarım yapmana olanak sağlayan Çevir-Yap tabla da bulunuyor!

Tasarımını gerçekleştir, tablanı çevir ve beklemeye gerek kalmadan keyifle tasarımlarını yapmaya kaldığın yerden devam et! Şaheserlerinin tamamen sabitlenmesi için bir saate kadar bekle ve işte bu kadar!

Taşıma çantasını, tasarım mandallarını kullanarak kişiselleştirebilir ve tasarımlarını sunmak için bir standa dönüştürebilirsin. Süslediğin çanta sayesinde; tatile, pikniğe parka, arkadaşının evine ve istediğin her yere götür ve eğlenceyi yanında taşı!

Aynı tasarımları görmekten sıkıldın mı? Dilediğin zaman değiştirebilirsin!

Çocukların; hayal güçlerinin, el-göz koordinasyonlarının ve ince motor becerilerinin gelişmesine katkıda bulunur. Parçadan bütün oluşturarak yaptıkları tasarımlar, çocukların özgüvenlerini ve sanatsal becerilerini artırır.

Set, tüm boncuklarını saklamak için kullanışlı bir taşıma çantası, su püskürttükten hemen sonra boncuk tasarımını tepsiden çıkarmak için çevirme tepsisi ve şablon sayfalarının yanı sıra çift taraflı bir Aquabeads kalem, püskürtücü ve oluşturma ekranı ile birlikte gelir.