5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Graf von Faber Castell Abanoz Dolma Kalem 145550

Stok Kodu : 500823

  Tükendi!  

Graf von Faber Castell Abanoz Dolma Kalem 145550

Klasik koleksiyonu, ağacın doğal ve sıcak karizmasını platin kaplama yüzeylerin şık zarafeti ile eşsiz bir şekilde bir araya getiriyor.

Klasik yazım gereçleri, her biri platinleştirilmiş parçalar ve ince şekilde oluklu bir gövde ile kombine edilen, abanoz, bakkam ya da granadilla ağacından platin kaplı seçeneklerde sunulur.

Ağaçların dokusundaki ve renklerindeki farklılıklar, o ağaçtan yapılan kalemi eşsiz bir yazım gereci haline getirir.

  • Üst kapak çevrildiğinde hazneden hafifçe kayan kartuş/değiştirici sistemi
  • Elle yerleştirilmiş iridyum ucu olan el yapımı iki renkli 18 ayar altın kalem ucu
  • Üretim süreci, çoğu elle gerçekleştirilen yüzü aşkın adımdan oluşur.
  • Üç kıymetli ağaç arasında yer alan, genellikle keman yaylarında kullanılan Bakkam ağacı, çok koy abanoz ağacı ve ve grenadilla ağacı, oldukça sert ve dayanıklıdır ve dolayısıyla işlenmesi güç ağaçlardır. Ağaçların dokusundaki ve renklerindeki farklılıklar, o ağaçtan yapılan kalemi eşsiz bir yazım gereci haline getirir.

    Güzellik ve Kusursuzluk

    Graf von Faber-Castell Koleksiyonu'ndaki dolma kalemler, roller kalemler, mekanik kurşun kalemler ve tükenmez kalemler birbirine uyumlu setler olarak tasarlanmışlardır ve pek çok çeşidi mevcuttur. Bu dört kalem çeşidinin kızıl kahverengi Bakkam ağacı, mat siyah Abanoz, koyu kahverengi Grenadilla ağacı ve platin kaplama versiyonları mevcuttur. Bunlardan üçü çok kıymetli ağaçlardır, örneğin, Bakkam genellikle keman yayı yapımında kullanılır, koyu renk Abanoz ve Grenadilla ağaçları ise oldukça sert ve sağlamdır, üzerinde çalışılması güçtür. Ağaçların dokusundaki ve renklerindeki farklılıklar, o ağaçtan yapılan kalemi eşsiz bir yazım gereci haline getirir.

    Hediye Kutusu

    Kahverengi ya da koyu kahverengi sert ahşap kutu, Klasik koleksiyonuna özeldir. Her yazım gereci, güderi renginde keten bir kılıf ve bu göz alıcı hediye paketinde sunulur. Güderi renginde dış ambalajı, hediye kutusunun güvenli şekilde taşınmasını sağlıyor.

    Ürün Barkodu: 4005401455509 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)